Paris’ten sevgilerle izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Paris’ten sevgilerle izle

Yönetmen:

Oyuncular:

John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak
James Reece, Fransa'daki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli bir CIA ajanıdır. Paris'te lüks bir hayat yaşayan James'in güzel bir Fransız sevgilisi vardır. Ancak James, sıradan bir görevde çalışmaktan sıkılmıştır ve daha büyük bir aksiyon istemektedir. Bir gün, üst düzey bir göreve atanır ve bu onun için büyük bir şanstır. Ancak yeni ortağı Charlie Wax ile tanıştığında her şey değişir.

Charlie Wax, ateş etmeyi seven, esprili ve hiçbir hizbe bağlı olmayan bir özel ajan olarak bilinir. Wax, terörist bir saldırıyı durdurmak için Paris'e gönderilir ve şehrin yer altı dünyasını karıştırmaya başlar. Bu durumda James, masasına geri dönebilmek için can atar. Ancak suç örgütünün hedefinde olduğunu öğrendiğinde, geri dönüşünün olmadığını anlar. Hayatta kalmak için sadece 48 saati vardır ve tek umudu Wax'tir.

Filmde James Reece'in gerilim dolu macerası anlatılırken, Paris'in yer altı dünyasına ve terörist saldırıları durdurmaya çalışan ajanlara odaklanılır. James'in hayatta kalma mücadelesi ve Wax ile olan işbirliği, filmi heyecanlı bir şekilde ilerletir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    From Paris with Love

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?