Hızlı yarışçı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 3 Görüntülenme

Hızlı yarışçı izle

Oyuncular:

Emile Hirsch, Matthew Fox, Christina Ricci
Speed Racer (Emile Hirsch) doğal bir yetenek olan bir yarışçıdır. Yarış arabalarının içinde doğup büyüyen Speed, saldırgan ve içgüdüleriyle hareket eden korkusuz biridir. Tek gerçek rakibi, idol olarak gördüğü ağabeyi Rex Racer'ın anısıdır. Ağabeyinin ölümünden sonra Speed, boşluğu doldurmak istemektedir.

Speed, babası Pops Racer'ın (John Goodman) öncülük ettiği aile mesleği olan yarışçılığa sadıktır. Pops Racer aynı zamanda Speed'in kullandığı hızlı arabası Mach 5'in tasarımcısıdır. Speed, Royalton Industries'den gelen teklifi geri çevirince, şirketin sahibi olan hasta ruhlu bir adamın (Roger Allam) öfkesini kazanır ve korkunç bir sır öğrenir. Bazı büyük yarışlarda, kazançlarını artırmak için nüfuzlu iş adamları en iyi yarışçıları avuçlarına alarak şike yapmaktadır. Eğer Speed, Royalton adına yarışmayı reddederse, Royalton Mach 5'in finiş çizgisini bir daha görmemesi için her şeyi yapacaktır.

Speed, aile mesleğini ve sevdiği sporu korumanın tek yolunun Royalton'ı kendi oyununda yenmek olduğunu düşünmektedir. Ailesinin ve sadık kız arkadaşı Trixie'nin (Christina Ricci) desteğiyle, Speed gizemli Racer X (Matthew Fox) ile işbirliği yapar. Amacı, ağabeyinin hayatını kaybettiği "Crucible" adlı cross-country rallisini kazanmaktır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Speed Racer

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?