Koralin ve Gizli Dünya izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.7 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Koralin ve Gizli Dünya izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Dakota Fanning, Teri Hatcher, John Hodgman
11 yaşındaki Coraline Jones, Michigan'dan Oregon'a taşınan meraklı ve maceraperest bir kız çocuğudur. Yeni çevresinde arkadaşlarını kaybeden ve meşgul olan ebeveynleriyle canı sıkılan Coraline, heyecan verici şeyler bulmaya çalışır. Wybie Lovat adlı bir çocukla arkadaş olur ve yaşlı komşularını ziyaret etmeye başlarlar. Ziyaret ettikleri komşular arasında eksantrik İngiliz kadın oyuncular Bayan Spink ve Forcible ile daha da eksantrik Rus komşu Bay Bobinsky bulunmaktadır. Bu ziyaretlerden sonra Coraline, yeni çevresinin farklı bir dünya olduğunu düşünmeye başlar.

Coraline, evde gizli bir kapı keşfeder ve kapının öte tarafına geçerek alternatif bir gerçeklikle karşılaşır. Bu paralel gerçeklik, kendi hayatının bir versiyonu gibi görünse de daha iyidir. Yetişkinler, aralarında şefkatli Diğer Anne'nin de bulunduğu, daha hoşgörülü ve sıcak kanlıdır.

Coraline, artık bu dünyanın ilgi odağı haline gelmiştir ve hatta esrarengiz kedi bile onunla ilgilenmektedir. Bu durum Coraline'ı şaşırtır ve "Belki bildiğimiz dünyaya değil, yeni tanıştığım Diğer Dünya'ya aitim?" sorusunu sormaya başlar. Ancak fantastik ziyareti kısa sürede tehlikelerle dolu bir maceraya dönüşür, özellikle de Diğer Anne'nin Coraline'i orada tutmak için düzenlediği entrikalar yüzünden. Coraline, ailesini kurtarabilmek için evine dönüp yaratıcılığına, kararlılığına ve cesaret

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Coraline

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?