Komşum Bir Katil 2: Katil Komşum Geri Döndü izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.5 IMDB Puanı

Komşum Bir Katil 2: Katil Komşum Geri Döndü izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Bruce Willis, Matthew Perry, Natasha Henstridge
Jimmy 'The Tulip' Tudeski, eski bir kiralık katil olmasına rağmen artık Meksika sahilinde sessiz ve huzurlu bir hayat sürmektedir. Komşum Bir Katil'in finalinde, Jimmy kendini öldü göstererek hem Gogolak mafyasını hem de peşindeki federal polisi atlatmıştır. Şimdi güvenli sığınağında, silahını elektrikli süpürgeyle değiştirerek ev işleriyle ilgileniyor ve karısı Jill ile huzurlu bir yaşam sürüyor. Ancak Jimmy, geçmişiyle ilgili kişisel nedenleri düşünmektedir. Jill ise Jimmy'nin suç dünyasına dair temizlediği tek şeyin deliller olduğu eski günleri özlemle anmaktadır.

Beklenmedik bir şekilde, Jimmy'nin geçmişiyle ilgili davetsiz bir misafir kapısını çalar. Oz, çaresiz bir şekilde, Gogolak tarafından kaçırılan karısı Cynthia'yı kurtarmak için Jimmy'den yardım ister. Jimmy ise ilgisiz davranır çünkü bu onun sorunu değildir. Jimmy, Oz'dan kurtulmaya çalışırken, daha istenmeyen misafirler ortaya çıkar. Lazlo Gogolak adlı mafya babası ve adamları, Oz'u takip etmiş ve Jimmy'nin bahçesinde belirir. Lazlo, hapiste olduğu süre boyunca tek düşündüğü şey Jimmy'yle hesaplaşmak ve sevdiği oğlu Yanni'nin intikamını almak olmuştur. Bunun için de Oz'un yardımına ihtiyaç duymaktadır.

Jimmy, Oz ve Jill, Komşum Bir Katil adlı komedi filminin devamı niteliğindeki bu filmde sonuna kadar gitmek zorundadır. Cynthia'yı kurtarmak ve Lazlo'ya ders vermek için ellerinden geleni

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Whole Ten Yards

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?