Ölümün Beşinci Safhası (1979) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Ölümün Beşinci Safhası (1979) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Roy Scheider, Jessica Lange, Ann Reinking
"All That Jazz", 1979 yılında yönetmenliğini Bob Fosse'nin yaptığı bir müzikal film olarak vizyona girdi. Film, başarılı bir Broadway yönetmeni olan Joe Gideon'un kariyerini ve kadınlarla geçen günlerini anlatıyor. Joe, müzikallerin her ayrıntısını kendisi düşünen, koreografi ve tasarımlarıyla ilgilenen ve hatta senaryolarını bile yazan biridir. Broadway'de başarılı olan yapımlarıyla adından söz ettiren Joe, ancak günbegün sağlığını kaybetmekte ve adını bile hatırlamadığı kadınlarla vakit geçirmektedir.

Joe'nin hayatı, küçük kızına olan sevgisi ve eski eşi tarafından yapılan uyarılara rağmen hala dansçılarla birlikte olmayı sürdürmesiyle karmaşık hale gelir. Ancak Joe'nin sağlığı giderek kötüleşmeye başlar ve bu da en önem verdiği işini yapmasını engeller.

Film, Bob Fosse'nin hayatından kesitler içerirken, müzikal film olarak olumlu eleştiriler almış başarılı bir yapımdır. Başrollerde Roy Scheider, Jessica Lange, Ann Reinking, Leland Palmer, Irene Kane, Derobah Geffner ve Ben Vereen gibi isimler yer almaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    All That Jazz

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?