Kaldırım Sercesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 2 Görüntülenme

Kaldırım Sercesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Marion Cotillard, Sylvie Testud, Pascal Greggory
Fransız aktris Marion Cotillard, Sylvie Testud ve Gérard Depardieu'nun başrollerini paylaştığı "La Vie En Rose", Berlin Film Festivali'nin açılış filmi olarak seçildi. Film, büyüleyici bir Edith Piaf biyografisi olarak karşımıza çıkıyor. Fransa, İngiltere ve Çek Cumhuriyeti ortak yapımı olan film, 140 dakika boyunca ruhunuzu okşayacak Edith Piaf müzikleriyle dolu.

Film, Edith Piaf'ın (Marion Cotillard) 1959'da New York'ta verdiği bir konser sahnesiyle başlıyor ve ardından Fransız şarkıcının 40'lı yaşlarına odaklanıyor. Piaf, 1915 yılında doğmuş olup babasının çalıştığı sirk sayesinde çocukluğundan itibaren birçok yeri dolaşmıştır. Bu dönemlerde en yakın arkadaşı Mômone (Sylvie Testud) ile birlikte sokaklarda şarkı söyleyerek para kazanmaktadır. Bu sırada Leplée (Gérard Depardieu) adlı bir kabare işletmecisi tarafından keşfedilir ve kısa sürede ünlü çevrelere dahil olur.

Cotillard'ın "A Very Long Engagement" (Kayıp Nişanlı) filmindeki performansından tanıdığımız oyuncu, Piaf'ın gençlik yıllarından ölümünden önceki 47 yaşına kadar olan süreci büyük bir başarıyla canlandırıyor. Genç yaşta yakalandığı hastalık ve bağımlılıklar, onu henüz 40 yaşındayken 70 yaşında bir kadına dönüştürürken yürüme, konuşma ve şarkı söyleme yeteneklerini kaybetmesi sürecini çıplak bir şekilde gözler önüne seriyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    La Môme

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?