Kalbini Dinle izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Kalbini Dinle izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers
12 yıl önce, Lyla Novacek ve Louis Connelly, Washington Square Meydanı'nda bir sokak çalgıcısının "Moondance" şarkısını çalmasını dinlerken bir araya gelirler. Müziğin diliyle bağlantı kuran ikili, birbirlerine aşık olurlar. Ancak bu aşk kısa sürecektir.

Romantik bir gece yaşadıktan sonra, Lyla, Louis ile tekrar buluşmayı söz verir. Ancak babası tarafından sonraki konserine gitmeye zorlanır. Bu sırada, Louis, Lyla'nın kendisini umursamadığını düşünerek müziğe devam etmeyi bırakır. Aynı şekilde, Lyla da bir araba kazası sonrası doğmamış çocuğunu kaybettiğini sanmaktadır. Yıllar geçer, ancak ikisi de gerçeği bilmemektedir. Lyla'nın babası tarafından başkasına verilen çocuk büyümüş ve müzik yeteneği olan bir çocuk haline gelmiştir. Müziği hayatın ritimlerinde duyabilen bu çocuk, anne ve babasının hayatta olduğuna inanmaktadır.

Ailesini bulmak için New York'a gelen çocuğun yolu, sokaklarda gitar çalarak geçimini sağladığı Fillmore East Tiyatrosu'na düşer. Orada, esrarengiz bir sihirbazın koruması altında yaşayan diğer çocuklarla birlikte yaşamaktadır. Bir gece, gitar çalmaya başlayan çocuk, inanılmaz bir performans sergiler. Bu performanstan etkilenen sihirbaz, ona August Rush ismini verir ve müziğin gücünü gösterir. Sihirbazın büyük planları olsa da, August için daha önemli bir amacı vardır: Ailesini bulmak. Müziğini

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    August Rush

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?