Pembeli Güzel (1986) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı

Pembeli Güzel (1986) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Molly Ringwald, Jon Cryer, Harry Dean Stanton
80'li yıllarda geçen hikayede, melankolik babası Jack ile birlikte yaşayan Andie'nin hayatı anlatılıyor. Andie, zengin ve alt sınıftan öğrencilerin birlikte okuduğu bir liseye gitmektedir. Renkli ve ilginç bir gardrobu olan güzel kız, okul sonrası Trax adlı bir plakçıda çalışmaktadır. Burada çalışan deli dolu ve bekar bir kadın olan Iona, hem en yakın arkadaşı hem de bir nevi annesi gibidir.

Andie'nin hayatında önemli bir figür ise, çocukluk arkadaşı Duckie'dir. Duckie, kendine özgü kıyafetleri ve anarşist tavırlarıyla gururlu bir kaybeden ve okulda alay edilen bir yalnız kurt karakteridir. Ancak Andie'nin kalbi, kendini beğenmiş zengin çocuk Steff'e aittir ve Steff'in kibiri, ondan uzak durmasına neden olur. Ancak okul balosunun yaklaştığı gerilimli bir ortamda ortaya çıkan beyaz atlı prens Blane, işleri Andie için daha da karmaşık hale getirecektir.

Bu filmde, 80'li yılların atmosferi içinde gençlik draması ve romantizm bir araya gelmektedir. Andie'nin aşk hayatı ve kendini bulma süreci, izleyicilere duygusal bir yolculuk sunmaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Pretty in Pink

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?