Su dünyası (1995) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı

Su dünyası (1995) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kevin Costner, Jeanne Tripplehorn, Dennis Hopper
Dünyanın buzlarının eridiği bir gelecekteyiz. Her taraf suyla kaplı ve kuru bir kara parçası bulmak imkansız. Hayatta kalmayı başaran insanlar, suların üzerine inşa ettikleri çelik yığını şehirlerde primitif bir yaşam sürdürüyor.

Şehirler genellikle yaşlı heyetler tarafından yönetiliyor ve karaların sular tarafından süpürüldüğüne inanılıyor. İnfazcı olarak adlandırılan bir adam ise kanunu temsil ediyor. İnsanların en büyük korkusu ise yağmacı çeteleri.

Bu yağmacılardan kaçan bir denizci, küçük yelkenlisiyle bir şehre ulaşmayı başarıyor. Yaşlı heyet, denizcinin şehirdeki kadınları hamile bırakmasını istiyor. Oysa denizcinin aklında sadece, bir gün varlığına ulaşacağına inandığı son kara parçası var. Yağmacıların saldırısı ise bu insanların kaderini birleştirecektir.

Su Dünyası, Kevin Costner'ın yapımcılığını üstlendiği bir film olarak, ticari bir proje olarak bilinse de Hollywood'un en kötülenen ve alay edilen projelerinden biridir. Gerçekten de 175 milyon dolara mal olan ve gişede hayal kırıklığı yaratan bu film, aslında yanlış anlaşıldığı ve kült bir yapıya sahip olduğuna inanan bir azınlık tarafından savunulmuştur.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Waterworld

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?