Hellboy izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı

Hellboy izle

Oyuncular:

Ron Perlman, Doug Jones, Selma Blair
Adolf Hitler'in mistik konulara olan merakı, birçok kitap ve filme konu olmuştur. Nazilerin 2. Dünya Savaşı'nı kendi lehlerine çevirmek için doğaüstü güçlere başvurduklarına dair ipuçları bulunmaktadır. Hellboy, Nazilerin bu deneyler sırasında yanlışlıkla dünyaya getirdikleri, aynı adı taşıyan bir cehennem zebanisinin maceralarını anlatıyor.

Hellboy, gücü ve zekasıyla birlikte dünyevi zayıflıkları ve insancıl bir karaktere sahip küçük bir karakterdir. Kötülüğün değil, iyiliğin yanında olmayı seçer ve sonunda doğaüstü konulara yatkın bir dedektif olarak olağanüstü maceralar yaşar. Kara büyücü Rasputin'in işbirliği yaptığı Nazilerden kurtulan ekibin lideri Profesör Broom tarafından yetiştirilen Hellboy, ateşi kontrol edebilen Liz Sherman ve telepati yeteneğine sahip Abe Sapien ile kötülükle savaşan olağanüstü bir takımın parçası olur.

Hellboy, Amerikalı çizgi romancı Mike Mignola'nın sıradan süper kahraman öykülerinden sıkıldığı 90'lı yıllarda kendi başına yarattığı derin ve marjinal bir çizgi roman serisinden uyarlanmıştır. Hellboy, sadece konusuyla değil, Mignola'nın kendine özgü stilize çizimleriyle de ünlü olmuş ve sadece ABD'de değil Avrupa'da da beğeni toplamış bir çizgi roman serisidir. Bu sefer beyaz perdede, üstelik yönetmen Guillermo del Toro'nun yetenekli ellerinde, çizgi romanları kadar

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hellboy

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?