Raydan çıkanlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı

Raydan çıkanlar izle

Oyuncular:

Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel
Reklamcı Charles Schine, her gün işe gitmek için Chicago'da mekik dokuyan kişilerden biridir. Her sabah düzenli olarak 8:43 trenine yetişmek zorundadır. Bir gün treni kaçırır ve bu sırada Lucinda Harris ile tanışır. Lucinda, son derece güzel, büyüleyici ve baştan çıkarıcıdır. Bu karşılaşma, Charles'ın hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Lucinda ve Charles, her ikisi de çocuklarıyla evli olmalarına rağmen sanki birbirlerine manyetik bir çekimle bağlıdırlar. Öğle yemekleri birlikte yemekler, hızla iş sonrası akşam yemeklerine dönüşür. Kısa sürede kendilerini bir otel odasında bulurlar. Charles ve Lucinda'nın ilişkisi mükemmel gibi görünse de, LaRoche adlı acımasız bir yabancının odaya girip ikisini silahla tehdit etmesiyle çıkmaza girer. Yasak aşk, artık akıl almaz derecede tehlikeli ve şiddet dolu bir kabusa dönüşmüştür.

Charles'ın hayatı artık ihanet, şantaj, şiddet ve cinayetlerle doludur. Karısına açılamayan ve polise söyleyemeyen Charles, tanımlayamadığı başka bir dünyanın tuzağına düşmüştür. Yakın zamana kadar bildiği hayatından eser kalmamıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Derailed

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?