Adalet 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı

Adalet 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders
Robert McCall, geçmişteki travmalarıyla mücadele eden bir karakterdir. CIA'de gizli operasyonlarda çalışırken adaleti sağlama amacını kaybetmiştir. McCall, hala içindeki boşluğu doldurmaya ve kendine bir yol bulmaya çalışmaktadır. Umutsuz durumdaki insanlara yardım etmek ve haksızlıklarla mücadele etmek için çabalayan McCall, bir gün eski arkadaşı Susan Plummer'dan kötü haberler alır. Şimdi McCall, bildiği en iyi şeyi yapmalı ve kendi adaletini sağlamalıdır.

Bu film, Denzel Washington'ın başrolünde yer aldığı "Adalet / The Equalizer"ın devamı niteliğindedir. Antoine Fuqua'nın yönettiği bu aksiyon filmi, Fuqua'nın ilk filmde olduğu gibi yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu bir yapımdır. Senaryo ise Richard Wenk tarafından kaleme alınmıştır. Wenk, daha önce "Adalet", "Cehennem Melekleri 2" ve "The Magnificent Seven" gibi başarılı yapımların senaristliğini yapmıştır.

Filmde, Pedro Pascal, Melissa Leo, Bill Pullman, Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey, Ashton Sanders ve Lexie Roth gibi birçok yetenekli oyuncu yer almaktadır. Müzikler ise Harry Gregson-Williams tarafından bestelenmiştir. Gregson-Williams, daha önce "Marslı", "Umut Bahçesi", "Deja vu", "Hırsızlar Şehri" ve "23 Numara" gibi önemli yapımların müziklerine imza atmıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Equalizer 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?