Tatil izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı

Tatil izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law
Amanda Woods (Cameron Diaz), bir reklamcılık firmasına sahip olan ve film fragmanları üreten bir kadındır. Güney Kaliforniya'da yaşamaktadır. Diğer yandan, Iris Simpkins (Kate Winslet) ise Londra'da yayınlanan Daily Telegraph gazetesinin popüler evlendirme köşesine yazılar yazan bir kadındır. İngiltere'nin kırsal kesiminde çok şirin bir kır evinde yaşamaktadır.

İris ve Amanda, duygusal açıdan aynı durumda olmalarına rağmen birbirlerinden 6.000 kilometre uzaktadırlar. Noel'in yaklaşmasıyla birlikte ikisi de erkek arkadaşlarını bir süreliğine hayatlarından çıkarmaya karar verirler. Nostaljik Noel şarkıları söyleyecek ruh hallerinde değillerdir.

Amanda, Noel tatilinde şehirden uzaklaşmak isteyerek internet üzerinde ev değişimi konusunda uzmanlaşmış bir siteye başvurur. Bu sırada Iris'in İngiltere'deki kır evi, Amanda'nın sorunlarının mükemmel bir çözümü gibi görünür. Sonunda, Amanda ile Iris arasında yazışmalar başlar ve iki haftalığına birbirlerinin evlerine taşınmak için anlaşırlar.

Ilık bir kış gününde Los Angeles'a inen Iris, Amanda'nın evine taşınır. Kısa sürede, Hollywood'un Altın Çağı'nda ünlü bir senaryo yazarı olan Arthur ve Amanda'nın eski erkek arkadaşıyla çalışan film müziği bestecisi Miles ile arkadaş olur.

Diğer yandan, Amanda da karlarla kaplı kır evine yerleşir ve uzun süredir özlem duyduğu yalnızlığın tadını çıkarmaya başlar. Ancak, Iris'in yakışıklı erkek kardeşi Graham'ın evlerine

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Holiday

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?