Bu Nasıl Aile! izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7 IMDB Puanı 1 Görüntülenme

Bu Nasıl Aile! izle

Oyuncular:

Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts
David Clark, küçük ölçekli bir uyuşturucu satıcısıdır ve müşterileri genellikle aşçılar ve ev kadınlarıdır. Ancak, çocuklara uyuşturucu satmak gibi bir amacı yoktur. Bir gün, mahalledeki gençlere yardım etmeye çalışırken üç serseri tarafından soyulur ve zulasıyla parası çalınır. Bu durumda, tedarikçisi Brad'e olan borcunu ödemek zorunda kalır.

David, zararını telafi etmek ve sağlığını korumak için büyük çapta uyuşturucu satıcısı olmaya karar verir. Bu nedenle, Brad'in son sevkiyatını Meksika'dan getirmesi gerekmektedir. Planını gerçekleştirmek için striptizci Rose, müşterisi olmak isteyen Kenny ve akıllı genç kız Casey'yi yanına alarak sahte bir aile olan "Miller ailesi" olarak hareket etmeye karar verir.

Dört Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola çıkan Miller ailesi, ağzına kadar uyuşturucu dolu bir karavanla birlikte yola koyulur. Ancak, bu yolculuk hiç de bekledikleri gibi geçmeyecektir. Karşılaştıkları engeller arasında kızgın bir uyuşturucu baronu, vahşi bir tarantula, pornografik bir Pictionary oyunu ve doğaçlama olarak koro halinde söylenen şarkılar bulunmaktadır.

Film, David'in karşılaştığı zorlukları aşmaya çalışırken komik ve tehlikeli durumlarla dolu bir macerayı konu alır. David, kendi hayatını ve sahte ailesini korumak için akıllıca planlar yapmak zorunda kalır. Ancak, her şeyin plana uygun

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    We're the Millers

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?